Slagkr8 energiecollectief: zo maak je als kleinere verbruiker een vuist in de energiemarkt

09 februari 2023

In de zakelijke energiemarkt kennen we veel verschillende soorten bedrijven met ieder een ander verbruiksprofiel. Ook de volumes van onze klanten lopen erg uiteen. Om een voorbeeld te noemen: een fabriek verbruikt logischerwijs meer dan de bakker in het dorp. Voor Stroomkr8 is de markt het vertrekpunt waarbij we iedere klant op een ‘klantspecifieke’ manier willen helpen met zijn of haar energie vraagstukken. Volumes maken daarin niet heel erg veel uit, maar het plan van aanpak wel. Het plan van aanpak is dus altijd strategisch afgestemd op het verbruiksprofiel van de klant. In dit blog gaan we dieper in op onze dienst Slagkr8: het energiecollectief voor de kleinere energieverbruiker.

Lees voor meer informatie ook ons blog over onze dienst Stuurkr8

Wat is het energiecollectief Slagkr8?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te weten wat Slagr8 nu precies inhoudt. Slagkr8 is ons energiecollectief. Door de krachten in een gezamenlijk energiecontract te bundelen, creëren we voor alle deelnemers in het Slagkr8 energiecollectief meerdere mogelijkheden en voordelen. Dit doen we door alle volumes van de deelnemers te bundelen.

Voor wie is het Slagkr8 collectief?

Slagkr8 is een dienst die we hebben opgezet vanuit de gedachten om de MKB-markt te helpen met hun energievraagstukken. Grote verbruikers die op jaarbasis bijvoorbeeld 5 GWh verbruiken, hebben eerder de mogelijkheid om de inkoop van energie te structureren door volumes op de lange termijnmarkt in te kopen. Dit is iets wat wij voor veel van onze (Stuurkr8) klanten doen.

Door middel van ons energiecollectief creëren we dus dezelfde mogelijkheden die de grootverbruikers hebben en kunnen op deze manier ook de kleinere verbruikers een vuist maken in de energiemarkt.

Wat houdt het Slagkr8 collectief in?

Op basis van ervaring en actuele marktdata kijken wij bij Stroomkr8 altijd naar de lange termijn. Dit doen we om zekerheid te creëren. Zodat je als klant exact weet waar je de komende jaren aan toe bent. We spreiden de inkoop van energie dan ook over meerdere inkoopmomenten om zo de risico’s van extreem hoge prijsstijgingen te voorkomen.

Dit wil zeggen dat we niet op zoek zijn naar één gouden moment waar de prijs het laagst is, maar dat we juist heel gefaseerd inkopen en zo op de lange termijn een goede prijs realiseren. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat we dus nooit de laagste prijs garanderen, maar ook, dat je als klant nooit de hoogste prijs betaald.

Stroomkr8 helpt!

Als ondernemer wil je vaak maar één ding; vol passie bezig zijn met ondernemen! Uit ervaring weten we dat de energiezaken niet altijd de hoogste prioriteit hebben, maar dat de energienota vaak wel te optimaliseren is. Iets waar je als ondernemer niet altijd bij stilstaat. En dan komen wij om de hoek kijken! Stroomkr8 wil je daar graag bij helpen. Wij regelen alles van A tot Z waardoor er meer tijd over blijft voor jouw corebusiness.

Wil je weten of het Slagkr8 energiecollectief bij je past? Stuur dan een mail naar hallo@stroomkr8.nl!

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32
2333 CS Leiden
Zuid-Holland

085 - 00 69 929

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM