Over ons

Stroomkr8 geeft antwoord op je energievragen. Dat doen we vanuit een inspirerend en tastbaar uitgangspunt: mensen blij maken met onze hoogwaardige dienstverlening! Met onze brede kennis van de energiemarkt kan je bij ons terecht voor alles op het gebied van energie. Van strategisch advies tot operationele ondersteuning. We denken met je mee over een zo goed mogelijke inkoopstrategie, duurzame bedrijfsvoering en helpen je door de bomen het bos weer te zien. Door ontwikkelingen op de voet te volgen, bieden we voortdurend actuele oplossingen. We weten precies waar je energiekostenbesparing voor jouw bedrijf kan behalen. Stroomkr8 verzekert je van betaalbare en duurzame energie.

Stroomkracht: netwerk

We maken gebruik van de ervaringen en contacten van onze special agents. Dat is in jouw belang, want de energiemarkt heeft de afgelopen twintig jaar een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Daardoor hoef je nooit lang wachten op een goede en gecontroleerde oplossing en hoef je nooit meer op zoek naar goede prijzen. De ontwikkelingen in de energiemarkt volgen elkaar in hoog tempo op: wij bieden oplossingen voor je urgente energievraag. Diensten die we ontwikkeld hebben op basis van vragen uit de markt.

Stroomkr8: verbinden

In een zeer beweeglijke energiemarkt nemen de mogelijkheden toe. Zoek jij het verband tussen recente ontwikkelingen en de mogelijkheden die ze je bieden? Met onze kennis van de energiemarkt verbinden wij je vraag aan de juiste producten en diensten. Dat doen we door samen te werken met een uitgebreid netwerk van partners met veel ervaring in de energiemarkt. Wij bieden strategisch advies, een ruim aanbod aan PPA's en producten op het gebied van energiemonitoring.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM