Slagkr8

Met Slagkr8 bieden we kleinere afnemers de mogelijkheid een vuist te maken. Minder volume betekent automatisch dat er nauwelijks mogelijkheden zijn in de energiemarkt. Wij beheren je contract en zorgen ervoor dat we op slimme momenten de juiste keuzes maken. Slagkr8 biedt kleine afnemers de mogelijkheden van grote zakelijke verbruikers. Inclusief handige inzichten en het energiedashboard zoals we dat ook binnen Stuurkr8 aanbieden. Wij sturen op prijzen in de markt waardoor we over langere tijd een goede prijs realiseren.

Als kleinere klant is het onmogelijk je prijs in delen te fixeren. Je bent afhankelijk van één ‘magisch’ moment, waarop je de perfecte deal moet maken. Vaak zijn hier ook nog eens langdurende contracten aan verbonden. Door krachten te bundelen verstevig je jouw positie in de markt.

Je schrijft je in voor Slagkr8 en je betaalt voor deelname per aansluiting. Dit is een vast bedrag per maand. Wij zorgen voor monitoring, inkoop en rapportage. Natuurlijk staat er ook altijd een Stroomkr8 expert voor je klaar om je te adviseren. Het enige wat jij hoeft te doen, is deelnemen. Meedoen? Neem contact met ons op.

Met Slagkr8 geven wij ook kleine afnemers de mogelijkheid een vuist te maken.”

Inzichtelijk

We streven naar meerdere samenwerkingen tegelijkertijd, waarbij we verschillende inkoopstrategieën combineren. Je moet daarbij denken aan een ‘defensieve strategie’, met honderd procent prijszekerheid voor het komende kalenderjaar op 1 december.

Daarnaast stellen we een zo divers mogelijke klantengroep samen. Waar afnemers in dezelfde doelgroepen normaliter ook dezelfde pieken in energieverbruik ervaren, zorgen we er met Slagkr8 voor dat door een gezonde spreiding van deelnemers de inkoop gebalanceerd uitgevoerd wordt. Dit resulteert in een goede positie in de markt en uiteindelijk levert dit ook een mooi financieel resultaat op.

Adviseren

Wanneer je als MKB’er gebruikt maakt van Slagkr8 en start met gezamenlijk energie inkopen, krijg je altijd strategisch advies en profiteer je van onze brede marktinformatie. Daarnaast hebben wij een groot netwerk aan energieprofessionals die je kunnen helpen met kostenbesparing en verduurzaming. We gaan deals aan voor partijen die daar anders niet voor in aanmerking komen, met verschillende risicovormen. Met Slagkr8 versterk je jouw positie in de energiemarkt!

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM