Live inzicht in energie handelsprijzen met E-nalytics

27 juni 2024

Live inzicht handelsprijzen

Jij bent de energie-expert van jullie organisatie, toch? Je houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en weet dus dat de markt in ‘backwardation’ is. Je weet wat dat betekent: kansen om voor de lange termijn budgetzekerheid te realiseren, tegen steeds lagere kosten!

Meer weten over dit onderwerp? Lees op ons blog alles over strategische overwegingen bij het inkopen van energie.

Dus je wilt actie ondernemen en de prijzen voor gas en/of elektriciteit fixeren. Maar… doe je dat nu of wacht je nog een dag? Door even te wachten, of juist snel te handelen, kun je jouw bedrijf duizenden euro’s besparen. Hoe bewegen de prijzen zich eigenlijk vandaag gedurende de dag?

Wat je eigenlijk wilt is dus live de handelsprijzen zien. Maar waar kan dat en is dat überhaupt mogelijk?

Bovendien moet je nog op pad deze week. Je zit niet altijd achter een laptop, dus ’t liefst wil je de informatie 24/7 en 7 dagen per week 'in je zak hebben'. Stroomkr8 heeft de oplossing. 

Met E-nalytics is dat simpel geregeld! E-nalytics is de, in huis ontwikkelde, portal en app met alle data op één plek. 24 uur per dag. 7 dagen per week. Dit geeft je de mogelijkheid om grote hoeveelheden data uit de markt te bundelen, analyseren en op het juiste moment te anticiperen. 

E-nalytics van Stroomkr8

Wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? En wil je ook supersnel toegang tot een dataset die je meer inzicht geeft? Neem contact met ons op via hallo@stroomkr8.nl

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32
2333 CS Leiden
Zuid-Holland

085 - 00 69 929

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM