Bedankt voor je aanmelding voor Slagkr8

1 april 2022

Bedankt voor je aanmelding voor Slagkr8.
De beste methode om gestructureerd energie in te kopen voor je bedrijf. 

Het proces werkt in vier stappen;

Stap 1 – Het formaliseren van je deelname aan Slagkr8

Alle deelnemers ontvangen een digitaal deelnameformulier ter ondertekening. Deze wordt verstuurd vanuit Zoho en deze kan je digitaal tekenen. Hierin staan de voorwaarden voor deelname en vragen we om een machtiging waarmee wij namens jullie de inkoop kunnen uitvoeren en met marktpartijen kunnen communiceren. Wij hebben namelijk onder andere verbruiksgegevens, leveranciersgegevens en eventuele contractgegevens (einddatum) nodig om zeker te weten dat alles soepel kan verlopen. Zodra je digitaal het deelnameformulier tekent ben je formeel een deelnemer aan Slagkr8.

Stap 2 - De inventarisatiefase

Gedurende de inventarisatie wordt door ons een intern overzicht opgesteld van alle deelnemers met einddata van de contracten en mogelijkheden voor de toekomst.

Stap 3 - De aanbestedingsfase

Op basis van actuele marktontwikkelingen selecteren wij een leverancier met gunstige voorwaarden, zodat we naast een goede prijs ook gespreid in kunnen kopen voor zo goed mogelijke resultaten. 

Stap 4 - De contractfase

Stroomkr8 zal na de aanbesteding overgaan tot contracteren van de leverancier die het beste aanbod heeft gedaan voor de deelnemende bedrijven. Als dit contract is getekend gaan wij aan de slag met het uitvoeren van de inkoopstrategie om een goede prijs te realiseren voor jouw inkoop. Voor 1 december van ieder leveringsjaar zal het tarief voor elektriciteit en gas worden gecommuniceerd met alle deelnemers. In dezelfde periode zal de geselecteerde leverancier een bevestiging sturen om met daarin het resultaat van de inkoopstrategie.

Let dus wel op dat je niet zelf nog een overeenkomst voor levering van energie afsluit, dan heb je namelijk twee contracten en wordt je geconfronteerd met boetes vanuit 1 van de twee leveranciers.

Voor vragen is het mogelijk om contact op te nemen met ons via hallo@stroomkr8.nl

Altijd vooruit!

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM