Jasper Mattijssen over strategisch advies

29 november 2021

Strategisch advies

Het woord ‘strategisch’ is misschien wel één van de meest gebruikte woorden in de zakelijke wereld. Strategisch denken, strategisch samenwerken, strategische plannen maken: ga zo maar door! Welke rol speelt ‘strategisch’ in de dienstverlening van Stroomkr8? In deze blog maakt oprichter Jasper Mattijssen duidelijk wat voor ons de waarde van ‘strategie’ is.

Voor Stroomkr8 is ‘strategie’ een woord wat wij gebruiken om aansluiting te vinden. We zijn op zoek naar aansluiting bij activiteiten op meerdere vlakken binnen je bedrijf. We kijken in dat geval zeker verder dan enkel en alleen onze eigen kolom. Waar hecht je met jouw bedrijf waarde aan in de breedste zin? Waar liggen de pijnpunten? Wat is de beste manier om met verduurzamingsambities om te gaan? Wat vragen je klanten over je energieverbruik en hoe kan je jouw energiehuishouding zo goed mogelijk benutten? Er zijn kansen en mogelijkheden genoeg!

Stroomversnelling

Inmiddels is de energiemarkt in een stroomversnelling geraakt. Het gevolg is dat er veel ‘ruis op de lijn’ is ontstaan, waar je beter geen aandacht aan kan besteden. Op het gebied van ‘strategie’ is het goed een paar zaken goed in het oog te houden: wat sluit het beste aan bij jouw bedrijf? En wat is je visie op de lange termijn?

Verduurzaming

Zo is een goede prijs voor elektriciteit en gas op meerdere vlakken afhankelijk van je doorlopende strategie. Verkijk je daarbij niet op een momentopname: de laagste prijs van vandaag, kan zomaar de hoogste prijs van morgen zijn! Energiebesparing en verduurzaming staan in verbinding met je investeringsbegroting over alle disciplines binnen je bedrijf. Het is afhankelijk van je verdere plannen om investeringen in groene energie aan te laten sluiten op je uiteindelijke klantvraag. Hoe maak je die verbinding?

Trends & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen is een dagtaak. Bij Stroomkr8 kunnen we ons voorstellen dat je wel meer dingen hebt te doen! Daarom helpen we je het bos weer te zien door de bomen heen. Stroomkr8 filtert de kansen die de complexe energiemarkt te bieden heeft, tot de mogelijkheden die aansluiten bij jouw bedrijf. Wij zetten ons in voor zowel producenten, verbruikers als energiebedrijven. Daarmee ondersteunen we je bij de aansluiting van je energiehuishouding op jouw ‘strategie’!

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32
2333 CS Leiden
Zuid-Holland

085 - 00 69 929

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM