Special agent

Heb jij een groot netwerk in de bouw, vastgoed of industrie? Is je kennis van energie beperkt, maar vragen je klanten steeds vaker of je ook hun energievoorziening kan verzorgen? Je wil is er, maar je tijd ontbreekt: de ideale gelegenheid om als special agent van Stroomkr8 de vraag van je klanten te beantwoorden! Je krijgt de kans je portfolio uit te breiden met nieuwe concepten én extra inkomsten te genereren zonder dat je dagelijkse werk er onder lijdt!

Stroomkr8 & special agents: wat houdt het in?

Als special agent van Stroomkr8 ben je in staat een professioneel energieconcept aan jouw relaties aan te bieden. Jouw netwerk stelt concrete energievragen die je dankzij het netwerk van Stroomkr8 adequaat kan beantwoorden. Geïnteresseerd?

Ja, ik wil special agent worden van Stroomkr8

Je maakt deel uit van een modern en innovatief team, waar de klantvraag centraal staat. Jouw netwerk is de grote winnaar van gebundelde kennis en ervaring. Met overzichtelijke inzet voeg je een nieuwe dimensie toe aan je werkterrein.

Staat bij jou de klant ook op de eerste plaats?

Met Stroomkr8 ben je in staat de complexe energiemarkt met Slagkr8 te benaderen: daardoor wordt jouw klant ontzorgt!  Samen vinden we het beste antwoord op de energievraag van je klant!

Mendelweg 31, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM