Power Purchase Agreement: tender Zaanse Zonne-energie

13 juli 2023

Op het dak van het nieuwe logistiek distributiecentrum van Fiege wordt 4.0 MWp aan zonnepanelen geïnstalleerd. De groene stroom die vrijkomt uit deze duurzame energiebron is beschikbaar vanaf 2024.

De realisatie van de zonnestroominstallatie vindt plaats in het voorjaar van 2024, waarbij de verwachting is dat de installatie operationeel is in de lente van 2024.

ELIX - Return zoekt een afnemer voor duurzame stroom voor een langere periode, van 10 tot 15 jaar, met een minimale afname van 4.0 MWp. Stroomkr8 geeft je de unieke mogelijkheid om duurzame stroom af te nemen van dit zonnepark via een Sleeved Power Purchase Agreement.

Zoek je een betrouwbare en toegewijde leverancier van groene energie? Dan is dit je kans om deel uit te maken van een project dat de duurzame revolutie in Nederland aanjaagt.

Tender zaanse zonne energie stroomkr8

Bieden op Zaanse zonne-energie?

Heb je interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op. Dan delen we de details met je en bespreken we de mogelijkheden. De contactpersoon voor deze aanvraag is Jasper Mattijssen.

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM