Power Purchase Agreement: tender Windpark Willem-Anna Polder

24 maart 2023

Windpark Willem-Anna Polder kun je niet missen als je over de A58 snelweg door Zeeland rijdt. Bij de afslag Kapelle kun je in de verte de huidige turbines al zien staan. Het bestaande windpark zal medio 2024 worden vervangen. 

Stroomkr8 geeft je de unieke mogelijkheid om duurzame stroom af te nemen van dit windpark via een Sleeved Power Purchase Agreement.

Het windpark bevindt zich op een uitstekende locatie. Dichtbij de Westerschelde met gunstige windcondities. De verwachte parkproductie bedraagt op basis van het lokale windklimaat circa 55 – 60 GWh. Op dit moment staan er 10 windturbines maar de bedoeling is om deze turbines te vervangen door 4 nieuwe turbines. Deze turbines zijn groter en krachtiger. Hierdoor kunnen we in de toekomst met minder dan de helft van het aantal turbines, meer dan het dubbele aantal volume aan elektriciteit opwekken. 

Windpark Willem-Anna Polder is op zoek naar een afnemer voor duurzame stroom voor een langere periode, van 5 tot 15 jaar.

Het biedingsproces verloopt via onze PPA-experts. Bij iedere bieding wordt het volgende verwacht:

  • Een korte (algemene) bedrijfspresentatie
  • Een concrete bieding per prijsstructuur waarin invulling wordt gegeven aan de gewenste biedingsstructuur. Het is mogelijk om een bieding te doen voor meer dan 1 prijsstructuur. Onderaan de streep wordt de evaluatie gedaan op basis van de gegarandeerde meeropbrengsten ten opzichte van het SDE bedrag, uitgerekend in €/MWh.

Let op dat de bieding een helder beeld geeft van de gewenste contracttermijn en prijsstructuur. 

Bieden op Windpark Willem-Anna Polder

Heb je interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op. Dan delen we de details met je en bespreken we de mogelijkheden. Je contactpersoon voor deze aanvraag is Jasper Mattijssen.

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32
2333 CS Leiden
Zuid-Holland

085 - 00 69 929

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM