Power Purchase Agreement: tender Windpark Westerschelde 

08 MEI 2024

Potentiële afnemers van groene stroom opgelet! We hebben een update voor dit project!

Door een aanpassing is het nu ook mogelijk om een deel van onderstaand project, met een totaalvermogen van 30MW, af te nemen. Wij zoeken organisaties die in een As Nominated constructie een vermogen van tussen de 5 en 15MW willen afnemen (tussen de 15GWh / 45 GWh per jaar). Neem contact met ons op voor meer informatie.

Windpark Westerschelde is een in ontwikkeling zijnde windpark in Rilland, Zeeland. Dichtbij de Westerschelde en met uitstekende, stabiele, windcondities. Het initiatief voor dit park is genomen door Coöperatieve Duurzame Energievereniging Zeeuwind en Lindewind. Beide zeer professionele organisaties die zich inzetten voor de verdere verduurzaming van Nederland. Voor de realisatie van Windpark Westerschelde werkt Stroomkr8 samen met projectontwikkelaar Lighthouse Projects. 

De ontwikkeling van het park is in volle gang en de verwachting is dat deze kwartaal 2 van 2026 live gaat. Zodoende zoeken wij naar een stroomafnemer vanaf de zomer van 2026. Het park bestaat uit zes windmolens met een totale capaciteit van 30MW, waarmee er een jaarlijkse productie wordt verwacht van ongeveer 90GWh (P50). Voor dit project zijn wij op zoek naar een of meerdere lange termijn partner(s) die de stroom voor een periode van tussen de 5 en 15 jaar willen afnemen in een As Nominated constructie. Zowel een variabele als vaste prijs is voor dit project bespreekbaar. In alle constructies worden de Garantie van Oorsprong meegeleverd.

Het contractproces verloopt via onze PPA-experts. Interesse kan kenbaar gemaakt worden door onderstaand formulier in te vullen. Wij versturen dan verdere informatie van deze PPA, hierin staat ook de planning en vervolgstappen uitgewerkt.

Windturbinepark

Bieden op Windpark Westerschelde?

Heb je interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op. Dan delen we de details met je en bespreken we de mogelijkheden. De contactpersoon voor deze aanvraag is Jasper Mattijssen.

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM