Power Purchase Agreement: tender Windpark Oostzeedijk

10 maart 2023

Aan de Oostzeedijk in de gemeente Noord-Beveland ontwikkelen Camperwind en energiecoöperatie Zeeuwind het windpark Oostzeedijk. Dit nieuwe windpark vervangt de bestaande windturbines van windpark Kats II door drie nieuwe Nordex windturbines met meer dan een verdubbeling van de huidige productie.

Stroomkr8 geeft je de unieke mogelijkheid om duurzame stroom af te nemen van dit windpark via een Sleeved Power Purchase Agreement.

Het windpark Oostzeedijk onderscheidt zich door duurzame samenwerking. De samenwerking tussen Camperwind en energiecoöperatie Zeeuwind. Naast de samenwerking tussen de ontwikkelaars is er ook een duurzame samenwerking met de omgeving. Zo vloeit een deel van de opbrengsten van het windpark direct terug richting de omgeving en is er een unieke energie-infrastructuur opgezet met naastgelegen bedrijf The Kingfish Company N.V.

Windpark Oostzeedijk is op zoek naar een afnemer voor duurzame stroom voor een langere periode, van 5 tot 15 jaar.

Het biedingsproces verloopt via onze PPA-experts. Bij iedere bieding wordt het volgende verwacht:

  • Een korte (algemene) bedrijfspresentatie
  • Een concrete bieding per prijsstructuur waarin invulling wordt gegeven aan de gewenste biedingsstructuur. Het is mogelijk om een bieding te doen voor meer dan 1 prijsstructuur. Onderaan de streep wordt de evaluatie gedaan op basis van de gegarandeerde meeropbrengsten ten opzichte van het SDE bedrag, uitgerekend in €/MWh.

Let op dat de bieding een helder beeld geeft van de gewenste contracttermijn en prijsstructuur. 

Bieden op Windpark Oostzeedijk

Heb je interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op. Dan delen we de details met je en bespreken we de mogelijkheden. Je contactpersoon voor deze aanvraag is Jasper Mattijssen.

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM