Power Purchase Agreement: tender Solar Park 'The Dutch'

28 februari 2023

The Dutch is de meest bekende golfbaan van Nederland. Het heeft een exclusief (corporate) ledenbestand en organiseert grote toernooien zoals het KLM Open. The Dutch heeft een aangrenzend perceel aangekocht voor de toekomstige ontwikkeling van een tweede golfbaan. Er is besloten om dit perceel in eerste instantie te gebruiken voor de opwekking van zonne-energie.

Het 52 MWp zonnepark wordt in de komende 18 maanden gebouwd. De benodigde netaansluiting richting station Stedin Arkel zal in de zomer van 2024 operationeel zijn, wanneer de levering van stroom kan starten.

The Dutch kijkt ernaar uit om samen te werken met gerenommeerde afnemers en zal de geselecteerde PPA-partner aanvullende toegang bieden tot enkele van zijn exclusieve golfdiensten. 

Bieders hebben de mogelijkheid om biedingen te differentiëren voor een of meer specifieke tijdframes of voor delen van de beschikbare capaciteit. Dit op basis van een Pay as Produced-termijn.

Wat spelregels:
1. Biedprijzen zijn inclusief GVO's en zijn gebaseerd op situatie exclusief batterijopslag
2. De programmaverantwoordelijkheid ligt bij de stroomafnemer gedurende de looptijd van de PPA
3. De reguliere PPA-voorwaarden zijn van toepassing – de algemene voorwaarden worden afzonderlijk verstrekt

Bieden op Solar Park 'The Dutch'

Heb je interesse? Neem via onderstaande button contact met ons op. Dan delen we de details met je en bespreken we de mogelijkheden. Je contactpersoon voor deze aanvraag is Jasper Mattijssen.

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32
2333 CS Leiden
Zuid-Holland

085 - 00 69 929

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM