Ons Customer Journey Team: Altijd vooruit en altijd dichtbij!

12 februari 2024

Customer Journey Managers Yassir en Carola

Stroomkr8 groeit snel! We ondersteunen steeds meer klanten bij het navigeren door de energiemarkt. Om hen allemaal van dienst te kunnen zijn hebben we een aantal zeer kundige collega’s aan ons team toegevoegd. Wij hebben niet alleen nieuwe consultants mogen verwelkomen, maar ook twee Customer Journey Managers; Carola van Elk en Yassir Amnih. Samen vormen zij ons Customer Journey Team.

Even voorstellen

Carola heeft 25 jaar ervaring bij een grote bank en heeft hier veel met zakelijke klanten gewerkt. Een aantal jaar geleden maakte zij de overstap naar de energiemarkt, en is hierdoor goed op de hoogte van het aanpakken van dagelijkse activiteiten rondom leveringsovereenkomsten. Zij haalt voldoening uit persoonlijk contact met klanten en zo veel mogelijk voordeel voor hen creëren. Zij is eerlijk, transparant en maakt zich er nooit makkelijk vanaf.

Bij Yassir lopen klantcontact, relatiemanagement en procesoptimalisatie als een rode draad door zijn carrière. Stilzitten kan hij niet zo goed, hij is daarom altijd op zoek naar iets nieuws. Gelukkig is ‘niets zo dynamisch als de energiemarkt’ aldus Yassir. Hij vindt het belangrijk dat zijn werk bijdraagt aan iets wat er echt toe doet. Grootverbruikers helpen om duurzamer en bewuster met energie om te gaan voldoet zéker aan dit criterium.

Altijd dichtbij!

Klanten kunnen voor contractuele of administratieve zaken vanaf nu bij Yassir en Carola terecht. Omdat zij dit soort taken overnemen kunnen onze consultants zich optimaal richten op onze dienstverlening en is de klant altijd snel geholpen!

Een team speciaal voor de klant

Naast ondersteuning op administratief gebied houden onze Customer Journey Managers zich bezig met het optimaliseren van alles waarbij de klant centraal staat. Van investeringen in onze klantrelaties tot het coachen van consultants en klant-first inrichten van processen. Carola en Yassir zijn er om de gehele klantreis zo goed mogelijk vorm te geven.

Heb je administratieve vragen of feedback over jouw klantbeleving? Neem gerust contact op met ons Customer Journey Team via backoffice@stroomkr8.nl.

Stroomkr8. Altijd vooruit!

Heb je vragen? Wij helpen je graag op weg naar de beste keuze.

Wil jij invloed op je energie­verbruik?

Zakelijk energieadvies nodig? Bij ons vind je de Stroomkr8 die het beste past bij jouw situatie. Samen vinden we het beste antwoord op je energievraag!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM