Verduur­zaming

Wist je dat de verduurzaming van je energiedomein kan leiden tot het besparen op je energierekening? Laat het idee los dat verduurzaming van je bedrijf een kostenpost is. Verduurzaming is onlosmakelijk met de toekomst verbonden. Wij weten wat nodig is een circulair bedrijf te worden en wat aandachtspunten zijn voor de duurzaamheid van bedrijven.

Wil je advies bij het ontwikkelen van projecten? Wij adviseren en ondersteunen bij alle vormen van verduurzaming binnen je bedrijf. We verzorgen bijvoorbeeld laadpalen voor je wagenpark. Verduurzaming klinkt wellicht als een algemene term, maar wij kunnen je heel concreet ondersteunen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lokale duurzame opwek, of begeleiding bij teruglevercontracten.

Verduurzaming is onlosmakelijk met de toekomst verbonden!”

Consequenties

Wanneer je serieus gaat nadenken over duurzame energie voor je bedrijf, heeft dat consequenties op meerdere facetten. Behalve de aanschaf en installatie van zonnepanelen, moet je nadenken over het onderhoud. En hoe is de verzekering geregeld ten opzichte van de draagkracht van je dak? Groene energie gaat verder. Met onze kennis van de markt weten we precies hoe ver je moet gaan voor betaalbare en duurzame energie.

Bedrijfsvoering

Je bedrijfsvoering voelt het wanneer je verduurzaamt. Stroomkr8 adviseert, zodat je de juiste beslissingen voor jouw situatie neemt. Hoe kan je bijvoorbeeld de kosten het beste positioneren? Verduurzaming van je bedrijf is ook van invloed op je marketing: een groene stekker als ‘beeldmerk’ zendt duidelijk een andere boodschap dan een rokende schoorsteen.

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 31, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM