Verbruik in beeld

Met onze energiemonitoringstool Verbruik in beeld kun je al jouw energie aansluitingen in één overzichtelijk dashboard terugvinden. Indien gewenst gecombineerd met strategisch advies, bijvoorbeeld om een duurzaamheids- of besparingsstappenplan te maken in jouw bedrijfsvoering.

Wij van Stroomkr8 zijn met onze jarenlange ervaring op dagelijkse basis bezig met energie. Al onze kennis en ervaring hebben we gebundeld in een overzichtelijk dashboard. Met onze tool ben je daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw energieverbruik en bewegingen in de energiemarkt.

Veel zakelijke klanten maken gebruik van tussenmeters en hoofdmeters van verschillende meetpartijen. Om dit goed te kunnen beheren is het van belang om één platform te gebruiken voor duidelijk inzicht. Samen met onze persoonlijke adviseurs beoordeel je vervolgens al jouw binnenkomende energiedata.

Zo is het instellen van alarmmeldingen op onverwacht hoogverbruik mogelijk. Dit geeft je direct de mogelijkheid om te onderzoeken wat de oorzaak is en bij te sturen waar nodig. Snel kunnen reageren resulteert in een flinke besparing! Ook kun je verbruiksdata direct koppelen aan een budget forecast.

Verbruik in beeld is dé energiemonitoringstool voor grote spelers in de zakelijke markt.”

Alle informatie overzichtelijk op één plek

Wanneer je gebruik maakt van Inzicht krijg je een kijkje in jouw persoonlijke dashboard. Daarin zijn duidelijke statistieken opgenomen. Hiermee krijg je direct inzicht in jouw aansluitingen, gedetailleerde informatie over je verbruik en meer. Onze adviseurs laten je het daarnaast natuurlijk direct weten wanneer je kunt profiteren van gunstige en aantrekkelijke bewegingen in de markt. Zowel op korte, als lange termijn.

Leer jouw energiehuishouding kennen met Verbruik in beeld

Met ons dashboard leer je jouw energiehuishouding tot in detail kennen. Je krijgt inzicht in je verbruik, bewegingen in de markt en de impact hiervan op jouw organisatie. Vervolgens kun je bewuste en slimme keuzes maken op basis van de data die binnenkomt. Inzicht is dé energiemonitoringstool van Stroomkr8 voor de grote spelers in de zakelijke markt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw situatie? Vraag een demo aan!

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM