Stuurkr8

Stuurkr8 focust zich op het managen van je energiekosten in één overzichtelijk dashboard. Samen bepalen we op basis van je bedrijfsstrategie de inkoopstrategie voor energie en beoordelen we de markt. Wij besteden je energiecontracten aan, selecteren de meest geschikte partij en adviseren over concrete acties die we kunnen nemen om de strategie op de juiste manier uit te voeren.

Met het Stuurkr8 dashboard ben je altijd op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen binnen de energiemarkt. Het unieke aan deze tool is dat je niet alleen informatie ontvangt uit de Nederlandse markt, maar ook internationaal. Het maakt niet uit waar ter wereld je actief bent, Stuurkr8 brengt alle data van markten wereldwijd overzichtelijk samen. 

We rapporteren op resultaten, budget en risicomanagement. Denk hierbij aan statistieken als ‘portfolio costs’, ‘hedged volume’ en andere prestatie-indicatoren. Stuurkr8 stelt je in staat 24/7 energieprijzen te monitoren, efficiënt te sturen en ook bij te sturen wanneer nodig. Natuurlijk met onze deskundige en professionele begeleiding.

Het Stuurkr8 dashboard geeft je 24/7 inzicht in jouw energiekosten."

Energy cockpit

Wanneer je gebruik maakt van Stuurkr8 ontvang je met de door jou gewenste frequentie een nieuwsbrief met daarin een kijkje in jouw persoonlijke ‘Energy Cockpit’. Daarin zijn duidelijke statistieken opgenomen. Hiermee krijg je direct inzicht in een aantal cruciale onderwerpen. Bijvoorbeeld budget, ‘value at risk’, gefixeerde posities en inzicht in de huidige ontwikkelingen op het gebied van marktprijzen. En we laten het natuurlijk ook direct weten wanneer je kunt profiteren van een gunstigere marktprijs.

Bewust keuzes maken

Met het Stuurkr8 dashboard leer je jouw energiehuishouding tot in detail kennen. Je krijgt inzicht in je eigen posities in de markt, waardoor bijsturen en aanscherpen steeds gemakkelijker wordt. Je maakt bewuste keuzes en rapporteert achteraf wat de effecten hiervan zijn. Stuurkr8 is dé energiemonitoringstool voor de grote spelers in de zakelijke markt.

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM