Strategisch advies

Heb je vragen over energie die verder gaan dan het simpelweg verzorgen van onze producten Stuurkr8 of Slagkr8? Met onze kennis en expertise in de energiesector ondersteunen we je bij het maken van de best passende strategische keuzes, zowel voor inkoop en verkoop als productontwikkeling van energie-leveringsproposities. Wij vertalen jouw bedrijfsvisie door naar een concrete uitwerking op het gebied van energie. Of het nu gaat om het verduurzamen, het versterken of uitbreiden van je positie in de markt of enkel het besparen op energiekosten door het inrichten van een passende inkoopstrategie.

Samen bepalen we jouw behoefte. Met ons strategisch marktadvies ben je altijd op de hoogte van de meest actuele prijzen en ontwikkelingen op de gebieden waar jij actief in bent. Waar dan ook ter wereld. We onderscheiden ons door onze transparante informatievoorziening, ruime marktkennis en intensief persoonlijk contact. Eén vast contactpersoon maakt Stroomkr8 jouw ideale energiepartner.

Omdat we je goed kennen, begeleiden wij je op de juiste manier en geven we het inzicht dat nodig is om de juiste keuzes te maken. We weten wat jij belangrijk vindt en zijn daardoor in staat naadloos aan te sluiten op jouw behoefte. Zelfs als je dit nog niet helemaal concreet hebt.

Je kunt iedere vraag op het gebied van energie bij ons neerleggen.”

Inzicht

Hoe kunnen we de onderwerpen omtrent energie en energie levering voor jouw bedrijf efficiënt inrichten? Wij geven een actueel beeld van de mogelijkheden en adviseren welke oplossingen het beste bij je bedrijfsvoering passen. We maken jouw ideeën en visie concreet en tegelijkertijd maken we je graag wegwijs in de wereld van energie.

Kies je uitsluitend voor een lage energierekening met een passende inkoopstrategie? Of heb je ook behoefte aan advies in energiebesparende maatregelen zoals het plaatsen van zonnepanelen? Er zijn veel keuzes te maken. Of je nu energie verkoopt of bezig bent met productontwikkeling.

Wij hebben precies het juiste inzicht in de energiemarkt om te weten welke oplossing of strategie voor jouw bedrijf de beste keuze is. Zo werken we samen naar de beste prijs voor jouw energiehuishouding, en helpen we je tegelijkertijd je duurzaamheidsambities te realiseren.

Vooruitkijken

Met onze jarenlange ervaring en ons inzicht in de ontwikkelingen van de energiemarkt zetten we samen met jou een koers voor je bedrijf uit. We houden je op de hoogte op basis van actuele ontwikkelingen en urgente onderwerpen in de markt. We kijken mee; waar valt winst te behalen en op welk vlak kan je verduurzamen? Ook wijzen we je op eventuele risico’s en creëren we bewustwording. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt. Dat is waar Stroomkr8 voor staat.

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM