Sourcing & Supply

Stroomkr8 is jouw onafhankelijk adviseur als het gaat om de inkoop van energie en het managen van bijbehorende risico’s. Ben je een grootverbruiker van energie en heb je hulp nodig bij het inkopen van (duurzame) energie? Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste beslissingen en geven je inzicht in de markt en je verbruik, onder andere door slim gebruik te maken van Intelligence.

Met Stroomkr8 ben je altijd op de hoogte van de laatste prijsontwikkelingen binnen de energiemarkt. En natuurlijk geven we je ook gedetailleerd inzicht in jouw eigen energieverbuik. We onderscheiden ons door onze transparante informatievoorziening, ruime marktkennis en intensief persoonlijk contact. Eén vast contactpersoon maakt Stroomkr8 jouw ideale energiepartner.

Omdat we je goed kennen, begeleiden wij je op de juiste manier en geven we het inzicht dat nodig is om de juiste keuzes te maken. We weten wat jij belangrijk vindt en zijn daardoor in staat naadloos aan te sluiten op jouw behoefte. Zelfs als je dit nog niet helemaal concreet hebt. We zijn er zowel voor de gebruiker als de leverancier van energie.

Voor zowel de inkoop als verkoop van energie kun je bij onze adviseurs terecht”

Inkoop en verkoop van energiecontracten

Stroomkr8 is jouw onafhankelijk adviseur als het gaat om de inkoop en verkoop van energie. Ben je een grootverbruiker van energie en heb je hulp nodig bij het inkopen van (duurzame) energie? Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste beslissingen en geven je inzicht in de markt en je verbruik.

Ben je een onafhankelijke producent van energie uit bijvoorbeeld windmolens of zonneparken? Ook dan kunnen we je ondersteunen bij het maken van de juiste beslissingen. Wij hebben precies het juiste inzicht in de energiemarkt om te weten welke oplossing of strategie voor jouw bedrijf de beste keuze is. Zo werken we samen naar de beste prijs voor jouw opgewekte energie.

Vooruitkijken

Met onze jarenlange ervaring en ons inzicht in de ontwikkelingen van de energiemarkt gaan we altijd voor de voorwaarden die het beste aansluiten op jouw bedrijfsstrategie. Wij zorgen namelijk altijd dat de energie-inkoopstrategie zo goed mogelijk aansluit bij je bedrijfsstrategie. We houden je daarnaast op de hoogte op basis van actuele ontwikkelingen en urgente onderwerpen in de markt. We kijken mee; waar valt winst te behalen? Ook wijzen we je op eventuele risico’s en creëren we bewustwording. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste keuze maakt. Dat is waar Stroomkr8 voor staat.

Stroomkr8. Altijd vooruit!

Nasim Mohamedajoeb

Nasim Mohamedajoeb - Sourcing & Supply Director
Vragen? Ik sta voor je klaar.

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM