Quickscan

Waar ‘staat’ je bedrijf op energiegebied? Onze quickscan is een onafhankelijke methode om te bepalen waar je meerwaarde kan behalen. De onderdelen die we meenemen in de energiescan van je bedrijf zijn facturen en contracten voor de levering van elektriciteit, gas en eventueel warmte.

We voeren de quickscan uit op basis van ‘no cure no pay’. Met de energiescan maken we je contract inzichtelijk. We geven aan waar eventueel meerwaarde valt te behalen. Op basis van onze uitkomsten ontvang je een rapportage. Om inzicht in je situatie te krijgen, maken we gebruik van alle tools die we tot onze beschikking hebben.

Op basis van actuele gegevens bepalen we je koers voor de toekomst!”

Inzichtelijk

Wat gebeurt er wanneer je energie eenmaal door die dikke kabel achter je voordeur is verdwenen? Onze experts bekijken diverse parameters tijdens de energiescan van je bedrijf of onderneming. Je krijgt de conclusies van onze meting gepresenteerd en we adviseren je hoe je jouw doelen het beste kan bereiken.

Adviseren

Wij adviseren op grond van de scan hoe je slimmer energie kan inkopen. Waar valt winst te behalen en wat kan je beter achterwege laten? Aan de hand van je groeiplan anticiperen we op de toekomst met de resultaten van de quickscan in de hand. Het is belangrijk dat je Stroomkr8 machtigt om benodigde data op te vragen bij leveranciers. Zo weten we altijd dat we met weinig werk toch de juiste gegevens kunnen gebruiken voor de energiescan.

Vragen? Stroomkr8 helpt!

Mendelweg 31, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

Route hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden |  Sitemap  |  Ontwerp & realisatie: MM