Intelligence

Stroomkr8 is jouw partner op het gebied van energie en data. Wij voeren verregaande data-analyses uit. Door inzichtelijk te maken hoe jouw energiehuishouding eruit ziet, kunnen we patronen herkennen in je verbruik. Maar we analyseren daarnaast ook de markt. Aan de hand van deze data brengen we gedegen advies aan je uit. Dat is Intelligence van Stroomkr8.

Onze Stroomkr8-adviseurs zijn met hun jarenlange ervaring op dagelijkse basis bezig met energie. In Intelligence bundelen we deze kennis en ervaring. Door verregaande data-analyes uit te voeren creëren we inzicht. Data kan je helpen bij het doen van voorspellingen en het inspelen op ontwikkelingen binnen de snel bewegende energiemarkt.

Met ons eigen gebouwde platform E-nalytics halen we grote hoeveelheden data uit de markt. Denk hierbij aan allerlei soorten datasets met betrekking tot elektriciteit-, gas- en CO2-markten.

Zo kunnen we prijsontwikkelingen zowel kwalitatief als technisch analyseren en in de gaten houden om zo de meest optimale strategie te definiëren. Ook rapporteren we de verzamelde data, bijvoorbeeld in de vorm van hedge reports voor optimaal inzicht in je verwachte budget ten aanzien van energie gerelateerde uitgaven. Natuurlijk inclusief een gedegen advies, gegeven door je persoonlijke consultant. Een tool die we niet alleen zelf gebruiken, maar waar jij als klant ook zelf mee aan de slag kunt voor andere zaken die intern van waarde kunnen zijn.

Door middel van data geven we je inzicht in de markt en jouw energiehuishouding.”

Inzicht

De door ons verzamelde data zetten we om in concreet advies. Hiermee maken we het mogelijk om je te ondersteunen bij het maken van duurzame en strategische keuzes binnen je bedrijfsvoering. Daarnaast voeren we hedge reporting uit en kun je het managen van budgetten rondom je energieuitgaven aan ons uitbesteden.

Natuurlijk brengen we je ook op de hoogte van belangrijke updates uit de energiemarkt en houden jouw binnenkomende data nauwlettend in de gaten. Stroomkr8 geeft je inzicht.

Nasim Mohamedajoeb

Nasim Mohamedajoeb - Sourcing & Supply Director
Vragen? Ik sta voor je klaar.

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM