Intelligence & Analytics

Het inkopen van energie kan complexe materie zijn. Dat begrijpen we bij Stroomkr8 maar al te goed. Maar wat als er de mogelijkheid bestaat om je besluitvorming niet meer te baseren op een onderbuikgevoel, maar op data? Met Intelligence & Analytics maken we aan de hand van data-driven ondersteuning het verschil in jouw inkoopproces.

Met Intelligence & Analytics brengen we je onderbuikgevoelens tot leven. Simpelweg door ze te ondersteunen of ontkrachten met data. Onze experts analyseren nauwkeurig je energieverbruik, inkoopproces, historische prestaties en marktontwikkelingen om zo een compleet beeld te vormen van de kansen die er liggen.

Inzicht

Met onze data gedreven aanpak kunnen we niet alleen terugkijken op hoe je hebt gepresteerd, maar ook zo goed mogelijk proberen om vooruit te kijken. We analyseren diverse aspecten van je energie inkoopproces om inzichten te geven die helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Of het nu gaat om investeringen, verduurzaming, contractonderhandelingen of iets daartussenin, ons advies is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw unieke situatie en doelstellingen.

Door intensief gebruik te maken van data maken we samen het verschil in jouw energie inkoopproces.”

24/7 toegang tot jouw eigen energiedashboard met E-nalytics

Wil je zelf ook inzicht in alle beschikbare data? Onze ervaren data experts ontwikkelden E-nalytics. Een energieplatform met alle data op één plek, 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.  E-nalytics geeft je de mogelijkheid om grote hoeveelheden data uit de markt te analyseren. Denk hierbij aan datasets en rapportages met betrekking tot elektriciteit-, gas- en CO2-markten. Jij wilt inzicht? Stroomkr8 heeft het antwoord.

E-nalytics is een tool die we niet alleen zelf intensief gebruiken, maar waar jij nu ook mee aan de slag kunt om meer inzicht te krijgen in jouw persoonlijke energiedashboard. Inclusief uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Zo kan jij eventueel, als adviseur, direct je klanten laten zien waar jij naar kijkt.

Stroomkr8 is jouw energiepartner

Ben je klaar om jouw energie portfolio naar een hoger niveau te tillen? Neem contact op met onze managing consultant Intelligence & Analytics om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons je  helpen om jouw energiebeheer te optimaliseren, kosten te verlagen en duurzame groei te stimuleren.

Stroomkr8 – Altijd vooruit.

Erwin van Schilt

Erwin van Schilt: Managing Consultant Intelligence

Vragen? Ik sta voor je klaar.

Mendelweg 32, 2333 CS Leiden
Zuid-Holland

hallo@stroomkr8.nl

Stroomkr8!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en laat je informeren over onze innovatieve energie-oplossingen!

Aanmelden

© Stroomkr8  |  Cookieverklaring  |  Privacyverklaring |  Algemene voorwaarden  |  Ontwerp & realisatie: MM